Akupunktúrás pontok és a fülbevaló

2011. június 23., csütörtök 0 megjegyzés
A fülön megtalálható az összes szervünk akupunktúrás pontja, ezért kiemelkedően fontos, hogy szakemberre bízzuk a fül átlyukasztását. A legtöbb esetben a fülcimpa közepén lévő "szem" pontba helyezzük a fülbevalót. A fülbevalót már ősidők óta idehelyezték a hajós kapitányok fülébe is, hogy fokozzák látásélességüket. A fülkagyló szélében végig elhelyezkedő fülbevalók sokassága, azonban testünk energiaáramlását gátolni képes, kellemetlen tüneteket idézve elő. Gyakori panasz a kar, kéz zsibbadása, fejfájás vagy szédülés. 
Akupunktúrás pontok a fülön

Azon érdeklődők, akik természetgyógyászhoz járnak, nyugodtan keressék fel saját szakemberüket a füllyukasztás pontjának kiválasztásához. Természetesen ebben az esetben eltérhetek a "szem" pontjától, maximálisan figyelembe veszem a természetgyógyász tanácsait. Bizonyos módszerekkel bemérhetőek a legalkalmasabb pontok a fülben a fülbevaló behelyezésére.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

©Copyright 2011 Fülbelövés már csecsemőkortól Írásaimat, marketing stratégiámat kérlek ne másold át, saját szellemi termékeim!