Általános ismertető

2011. november 22., kedd 0 megjegyzés
Védőnőként miért választottam a Blomdahl termékeket?

Nagyon sok anyuka és kisbaba, gyermek szenved a fülbelövés utáni fülcimpa-gyulladással, mely igen fájdalmas és rosszindulatú betegség. A gyulladások egy részét nem a sterilitás hiánya, hanem az allergia okozza. Mivel a fülbelövés egy szépészeti eljárás, így mindenképpen fontosnak tartom, hogy csak olyan termékeket használjunk közben, amivel nem tehetünk kárt az egészségben. Fontos, hogy a Blomdahl által kifejlesztett rendszer, és az általuk gyártott fülbevalók nem okoznak allergiát és gyulladást sem! A Blomdahl kizárólag orvosi alapanyagokat használ, svéd, tökéletesített eljárásokkal. Természetesen fülbelövést nem csak gyermekeknek vállalok!

A Blomdah által kifejlesztett fülbelövés - folyamat előnyei


Biztonságos és steril.

Minden fülbevaló előrecsomagolt és sterilizált kazettában érkezik. A fülbevalókhoz a belövés folyamán nem kell hozzáérni. A belövő-pisztoly a fülbevaló véget sterilen applikálja a hátoldalra, így a frissen sérült fület nem kell tapogatni, a fülcimpát mozgatni, hogy felhelyezzük a fülbevalóvéget. Ez nagyban hozzájárul a sterilitás megtartásához. 

  
Egyedülálló fülbevalóvégek a Blomdahl fejlesztésében

A Blomdahl vette a fáradtságot és kereste, majd megtalálta azokat a megoldásokat, amelyekkel kényelmünket, egészségünket szolgálja. Gondolt a csecsemőkre, érzékeny bőrűekre és az allergiásokra is. Kifejlesztette az orvosi műanyagból készült pillangót a gyógyulási szakra. Ez a fülbevalóvég, nem csúszik rá a fülre, hanem stabilan rögzül a fülbevaló végén, így biztosítva a levegő szabad áramlását a gyógyuló szövetek körül. Nem utolsósorban a fülbevaló végét úgy zárja le, hogy semmilyen sérülést ne okozhasson még egy gyakran oldalvást alvó kis csecsemőnek sem a fül hátoldalán. Az orvosi titán pillangókat a nikkel allergiásoknak ajánljuk. És az igazi kényelmi eszköz a push-up pillangó, ami a nehezebb fülbevalók viselésekor is megakadályozza a lyuk kitágulását, a fülcimpa megnyúlását.





 Csak a legjobb lehet elég jó gyermekeink számára!

Soha ne tegyük ki gyermekünket nikkel tartalmú ékszerek viselésének. A Blomdahl kínálatában nikkelmentes ékszerek  is találhatók. Ezek az ékszerek orvosi műanyagból készülnek gyönyörű Swarovski kristályokkal díszítve. Első hallásra sokan idegenkednek a műanyag szó hallatán, de a látvány igazán meggyőző. Gyönyörű kövek csillognak minden ékszerben!

Az arany önmagában még nem elég jó!

A népesség nagyjából 10%-a allergiás az aranyra. Többek között ez is az oka annak, hogy a bőrgyógyászok nem ajánlják az arany ékszerek viselését a gyógyulási időszakban. Amennyiben nem nyerik el tetszését az orvosi műanyag ékszerek, akkor  a színtiszta titánium fülbevalók jelentik a megoldást. A fülbevalók látható felszínein aranyból illetve ezüstből készülnek, de a bőrrel kontaktusba lépő részek színtiszta orvosi titániumból.  A titániumot jelenleg az orvoslásban is használják implantátumként, csontok összeillesztésénél.
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

©Copyright 2011 Fülbelövés már csecsemőkortól Írásaimat, marketing stratégiámat kérlek ne másold át, saját szellemi termékeim!